Verzending van uw bestelling

Verzending

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is? Binnen 3 werkdagen bezorgen wij uw bestelling, mocht het anders zijn dan informeren wij u. Als DakisolatieTotaal.be een product niet binnen 30 dagen kan leveren, dan informeren wij u schriftelijk hierover binnen 10 werkdagen na plaatsing van de order en crediteren desgewenst het volledige bedrag.

Levering

Product   Levering in land(en)   Aantal werkdagen
Isolatie Materialen   Belgie   binnen 3 werkdagen
         


* Levertijd heeft te maken met de route die de vervoerder 1x per week door Nederland doet. Hierdoor kan een langere levertijd ontstaan afhankelijk van bestel dag. 

Hoe komt mijn bestelling aan?

Wij werken met externe transporteurs; een pakketdienst en voor pallettransport een vrachtbedrijf. De bestelling zal tot de voordeur /oprit geleverd worden.

Voor pallettransport geldt, dat uw order met een vrachtwagen wordt gebracht. De grootte van deze vrachtwagen is afhankelijk van de hoeveelheid die onze transporteur die dag op zijn route moet afleveren. Als u een relatief kleine order bestelt, kan het dus toch zijn dat er een 18 meter vrachtwagen komt. Daarom is het belangrijk dat uw straat of wijk altijd goed bereikbaar is voor deze grote vrachtwagens. Twijfelt u of heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Wanneer het afleveradres gelegen is in een “zero emissie zone” verzoeken wij u dringend dit vooraf aan ons te melden, zodat wij tijdig een oplossing hiervoor kunnen zoeken.

U ontvangt altijd uiterlijk 1 werkdag voor levering bericht, op welke dag de levering zal plaatsvinden. Wij verzoeken u op de dag van levering telefonisch bereikbaar te zijn voor eventuele vragen van de chauffeur.

 

Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?
Wij maken omtrent de levering des gewenst een persoonlijke afspraak. De standaard procedure is als volgt: Pakket dat lichter weegt dan 50 kg worden afgegeven op een afhaalpunt bij u in de buurt. Pallet levering (>50 kg) kunnen we in overleg met u door derden laten onderteken (bijv. buren). Indien bij een Pallet levering (> 50 kg) op de overeengekomen leveringsdatum niemand op het adres is om de ontvangst documenten te ondertekenen, nemen wij de levering retour. Deze wordt in overleg met u opnieuw aangeboden tegen een vergoeding van € 50,- incl. BTW.

Dien ik bezorgkosten te betalen binnen Belgie?

  • Standaard verzendkosten binnen Nederland € 20,-
  • Bulk (isolatie) transport € 75,-

Voor de waddeneilanden zijn wij genoodzaakt om eilandtoeslag te bereken.

Toch nog vragen? 
U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08.30 en 17.00 uur op tel: 0380 82 589. Ook kunt u een berichtje achterlaten op onze website. Wij beantwoorden al uw vragen en opmerkingen op een vakkundige wijze.