Informatie over DakisolatieTotaal

DakisolatieTotaal.be is dé specialist op het gebied van dakisolatie en alles wat daar verder bij komt kijken. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u aan de slag gaat met het isoleren van zowel platte als hellende daken

Onze handige website bevat alle producten die nodig zijn om uw dak op sublieme wijze te isoleren. We verkopen bijvoorbeeld PIR-platen, maar ook damp remmende folies. Gereedschappen als isolatiezagen, maar ook lijmschuim om PIR platen mee te plakken en eventuele kieren en gaten mee te dichten.

Het assortiment wordt volgens een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding aangeboden. Alle producten in onze shop zijn professioneel. U weet dan zeker dat alle ruimtes die u met onze materialen isoleert goed geïsoleerd worden. U vermindert daarmee tevens de CO2 uitstoot. U geniet bijkomend van een lagere energierekening.

Een ander pluspunt is dat leveringen via DakisolatieTotaal.be altijd snel en correct worden afgehandeld. Een bestelling heeft u veelal binnen drie werkdagen in huis. U kunt dus op korte termijn aan de slag met het isoleren van uw dak.

U kunt ook bij ons terecht met al uw vragen over dakisolatie. We zijn tenslotte experts op dat gebied. Onze kennis zetten we graag in om u te voorzien van de juiste producten voor een perfecte dakisolatie.

Onze voordelen op een rijtje

  • Een zeer snelle levering: Bestelt u uw benodigdheden dan ontvangt u deze binnen drie werkdagen. DakisolatieTotaal.be is alleen daarom al een slimme keuze!
  • Uitstekende kwaliteit, correcte prijzen: DakisolatieTotaal.be staat bekend om zijn uitmuntende prijs/kwaliteitverhouding. We verkopen enkel producten van absolute A-kwaliteit – en dat aan zeer scherpe prijzen.
  • Gratis advies en een topservice: Onze medewerkers kunnen hun ervaring en kennis met passie inzetten om u van de juiste informatie te voorzien. Aarzel niet om ons te contacteren, wij voorzien u van een eerlijk advies.
  • Snelle offertes: Wilt u het liefst zo snel mogelijk een offerte ontvangen? Dat kan. Wij zorgen er namelijk voor dat uw offerteaanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling wordt genomen en u ontvangt dezelfde werkdag nog een antwoord hierop. 

Veel gestelde vragen

Waarom moet ik mijn dak isoleren?

Dakisolatie is een waardevolle investering. Het voorkomt nodeloos verlies van warmte en koude, u bespaart op uw energierekening én het is goed voor het milieu. Plus de mééste warmte in huis gaat verloren via het dak!

Hoe kunnen jullie materialen tegen zo’n aantrekkelijke prijs aanbieden?

We hebben jarelange ervaring in het isoleren van daken en werken met professionele leveranciers. We kunnen hierdoor het beste assortiment samenstellen aan de scherpste prijs.

Hoe kan het dat jullie binnen drie werkdagen leveren?

Dat komt doordat we alles ruim op voorraad hebben. Gelukkig maar, want daardoor loopt uw isolatieproduct géén vertraging op!

Kan ik jullie om informatie vragen als het me zelf niet lukt?

U kunt uiteraard altijd telefonisch advies vragen op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Onze ervaren en professionele medewerkers, staan u bij met raad en daad.