Betaalwijzes

Betaalwijzes

Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Wij maken gebruik van de online betaaldiensten van Multisafepay. U heeft de mogelijkheid om via de volgende wijze te betalen:

Via iDEAL

Deze betaalmethode is alleen mogelijk indien u een Nederlands bankaccount heeft. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Wij ontvangen de betaling bijna direct. Uw bestelling zal dan ook bijna direct in behandeling genomen worden.

Via creditcard (Visa, MasterCard en Maestro)

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw bestelling zal dan ook bijna direct in behandeling worden genomen. 

Via Paypal 

Middels uw paypal account kunt u de bestelling direct voldoen. Wij ontvangen de betaling bijna direct. Uw bestelling zal dan ook bijna direct in behandeling genomen worden. 

Via MisterCash

Bancontact / Mister Cash is de Belgische variant van iDEAL en werkt op dezelfde wijze. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Wij ontvangen de betaling bijna direct. Uw bestelling zal dan ook bijna direct in behandeling genomen kunnen worden.

Overschrijven

U schrijft zelf over naar het banknummer van Multisafepay. Dit nummer wordt zichtbaar tijdens het bestelproces. Het duurt 2 tot 3 dagen voordat Multisafepay het bedrag op hun account heeft staan. Uw bestelling zal dan ook pas in behandeling genomen worden.

Toch nog vragen, bel ons op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur op 038 082 589. U kunt ook een berichtje achterlaten op onze website. Wij beantwoorden al uw vragen en opmerkingen op een vakkundige wijze.