Bespaar met isoleren

Het is een misvatting om te denken dat het isoleren van een dak veel geld kost. Het klopt weliswaar dat u hiervoor een bedrag moet reserveren. Dit haalt u er op termijn altijd uit. Minder verlies van warmte betekent tenslotte minder energieverbruik en dat scheelt uiteindelijk op uw maandelijkse energierekening. Een goede dakisolatie kost dus geen geld. Het bespáárt u op termijn heel veel geld.

Een dak isoleren is op alle fronten een goed idee. Wist u namelijk dat er maar liefst vijfentwintig tot dertig procent van de warmte én koude in huis verloren gaat via het dak? Dat maakt dakisolatie – logisch – een van de meest gewilde isolatievormen van dit moment.

Het verminderen van warmteverlies is echter niet de enige reden om over te gaan tot het isoleren van uw dak. Het bespaart ook aanzienlijk op uw energierekening. Isoleren zorgt voor een hoger woongenot. Een dakisolatie betekent tenslotte dat de warmte in huis beter behouden blijft.

Zorgt deze isolatie er niet voor dat het juist bloed heet wordt onder het dak bij warme zomers?

Nee hoor daar hoeft u niet bang voor te zijn. Het is juist ook isolerend bij hete zomers. Een goede isolatie houdt namelijk ook in dat ongewenst warmte niet zomaar binnenkomt. Als u op een juiste manier met de juiste materialen uw dak isoleert, creëert u een aangenaam klimaat in uw huis zowel in de winter als in de zomer.

Wat dacht u van de duurzaamheid van isoleren? Wanneer u minder hoeft te stoken, zorgt u te gelijkertijd voor minder CO2-uitstoot. Daarnaast is het isoleren ook beter voor ons milieu waar we uiteindelijk met zijn allen toch rekening mee dienen te houden. Wilt u actief bijdragen aan een groener, duurzamer milieu? Dan is dakisolatie een goede manier om te beginnen.

Besparen op uw isolatie

Hebt u verregaande interesse in het isoleren van uw dak? Dan ben u bij DakisolatieTotaal.be aan het juiste adres. Onze handige website beschikt over een veelvoud aan producten die nodig zijn voor een kwalitatief hoogwaardige isolatie. PIR-platen, bijvoorbeeld. We hebben o.a. dampremmende folies, isolatiezagen en lijmschuim.

Een van de grootste pluspunten van een aankoop bij DakisolatieTotaal.be is echter de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. We kunnen onze producten tegen een lage prijs aanbieden, omdat we jarenlange ervaring hebben in het isoleren van daken en daardoor werken met diverse leveranciers. We kunnen daardoor het allerbeste aanbod samenstellen – tegenover de scherpste prijs.

Alle producten binnen ons assortiment zijn professioneel. Dat is altijd goed om te weten, want daardoor hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit van onze producten.

Meer voordelen

Andere voordelen van een bestelling bij DakisolatieTotaal.be zijn een zeer snelle levering, een gratis advies én het gebruik van snelle offertes.

Wij bezorgen uw bestelling binnen drie werkdagen. Wij helpen we u graag aan grondig advies. Wij proberen dezelfde dag van uw aanvraag, uw offerte te versturen.

Dakisolatie per pallet

Wilt u nu nóg meer besparen op uw dakisolatie? Vraag dan ook eens naar de mogelijkheden om dakisolatie per volle pallet te bestellen.

Wat betaal ik voor mijn isolatie?

Bent u benieuwd wat dakisolatie u gaat kosten? Neem dan contact op met onze klanten service, onze medewerkers staan voor u klaar.